CERE OFERTA

Despre noi

Succesul nostru depinde de a trai convingerile noastre de baza in fiecare zi.

Cream, modelam si redefinim mobilierul customer-made si oferim o gama variata de mobilier ready-made.

Atunci cand companiile trebuie sa se extinda si sa evolueze, stim cum sa sprijinim si sa gestionam totul, de la concept pana la executia finala, totul cu Clever.

Credem ca putem sa gasim echilibrul perfect intre traditional si modern, intre elementele naturale, structurile de beton si metalice.

Avem la dispozitie echipamente si resurse tehnice care se pot adapta oricarui proiect, de la piese unicat pana la proiecte de serie.

mov

Concentrarea neobosita asupra clientilor

In tot ceea ce facem, clientul este pe primul loc. Ne ajutam clientii sa reuseasca, deoarece credem ca obiectivele lor sunt obiectivele noastre.

portocaliu

Mereu in cautarea unei solutii Clever

Construit in jurul imbunatatirii continue rapide (ICR) si a credintei ca toti avem ceva unic si valoros de contribuit in fiecare zi, privim problemele ca oportunitati care asteapta sa fie descoperite si participam activ la gasirea de solutii optime pentru orice proiect intreprindem la o calitate ridicata si un cost corect.

mov

Responsabilitate comuna si recompense

Ne tragem la raspundere pentru rezultate si castigam impreuna. In calitate de proprietar de companie, avem incredere sa luam decizii care ne imbunatatesc afacerea.

Impact pozitiv asupra planetei

Ne straduim sa folosim in mod durabil resursele naturale, sa minimizam amprenta noastra asupra mediului si sa ne desfasuram activitatea in moduri care sunt bune pentru planeta astazi si pentru generatiile viitoare.

portocaliu

Corectitudine si respect

Ne desfasuram activitatea intr-un spirit de cooperare. Pretuim sa ne tratam unii pe altii onest, cu corectitudine si respect.

mov

Integritate fara compromisuri

Modul in care facem afaceri este important pentru noi. Noi credem in a face intotdeauna ceea ce trebuie. Ne tinem pe noi insine si pe ceilalti la cele mai inalte standarde in tot ceea ce spunem si facem.

portocaliu

O comunitate pentru toata lumea

Toata lumea este binevenita. Apreciem utilizarea diferentelor reciproce in experiente si idei pentru a rezolva probleme si pentru a ne servi mai bine clientii. Ne straduim sa imbunatatim comunitatile in care lucram si traim.